News Flash:

Vinete facute ca-n Grecia

14 Martie 2013
1585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 vinete
100 g cascaval ras
500 g carne tocata
2-3 cepe
2 catei usturoi
200 ml suc de rosii
cimbru proaspat si uscat
ulei de masline
piper negru macinat
sare

Mod de preparare:

Curata vinetele de coaja, taie-le rondele groase, condimenteaza-le cu sare si lasa-le sa se scurga intr-o sita. Intre timp, curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in putin ulei, apoi las-o sa se raceasca. Pune carnea tocata peste ceapa calita si lasa-le sa se inabuse la foc mic, apoi adauga apa, sare si piper dupa gust si lasa-le sa scada.
Caleste bucatile de vinete in ulei de masline si stropeste-le cu suc de rosii dupa ce s-au patruns bine. Umple-le apoi cu carne tocata, presara peste ele putin cascaval ras si aranjeaza-le intr-o tava si pune-le la cuptor pana se rumenesc bine.
Vinetele a la grec se servesc decorate cu patrunjel verde si diverse salate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete cascaval ras carne tocata cepe catei usturoi sare sita tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014541 (s)