News Flash:

Vinete evantai

30 Septembrie 2013
2645 Vizualizari | 0 Comentarii
vinete
Ingrediente:

3 vinete din alea mai lunguiete si mai suple
kaiser
300 g mozzarella
rosii
3 linguri ulei de masline extravirgin
usturoi
busuioc
sare

Mod de preparare:

Intii de toate, spalam vinetele, le stergem de apa, taiem felii fara a taia codita vinetei. Deschidem usurel vinata in forma de evantai, presaram foarte putina sare intre felii, apoi umplem cu felii de rosii, felii de kaiser (atentie, trebuiesc taiata foarte finut, eu le-am lasat cam grosute, sint bune si asa, doar ca  nu prea sint in ton cu dieta mea...), apoi cu felii de mozzarella.
Intr-un castronel punem usturoiul, busuiocul, un praf de sare si uleiul, apoi le pisam bine, pina vom obtine un mujdei cu care ungem deasupra vinetele.
In cuptorul preincalzit la 180 de grade, bagam tava cu vinete si uitam de ele cam 30 de minute, ca dupa aia musai sa le urmarim indeaproape si sa admiram cum se coloreaza-rumenesc frumos. Asezam pe un platou, stropim cu sucul lasat in tava si le atacam cu cutitul si furculita...

Vinete evantai recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete evantai
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011248 (s)