News Flash:

Vinete cu usturoi si sos de rosii

4 Iulie 2014
5220 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
2 catei de usturoi zdrobiti
o jumatate de lingura de zahar
opt linguri de ulei de masline
sare
piper
patrunjel pentru decor

Mod de preparare:

Taiati vinetele in rondele si puneti-le pe hartie absorbanta, pudrati-le cu sare si lasati-le sa se scurga timp de 30 de minute. Intoarce-le din cand in cand, mai adaugand sare. Intre timp, preincalziti cuptorul la 180°C. Amestecati intr-un bol usturoiul si pasta de tomate cu doua linguri de ulei de masline. Adaugati zaharul, apoi sarati si piperati.

Stropiti o tava pentru cuptor sau o placa de gatit cu patru linguri de ulei de masline. Aranjati rondelele de vinete pe un singur strat. Puneti pe fiecare cate putin din compozitia pe baza de sos tomat. Stropiti cu restul uleiului de masline si puneti la cuptor timp de 30 de minute. Aranjati-le pe o farfurie si serviti-le calde sau reci.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete retete vinete sos vinete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2890 viz    0 com
3668 viz    1 com
2739 viz    0 com
2512 viz    0 com
3926 viz    0 com
2786 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014448 (s)