News Flash:

Vinete cu sos de rosii

16 Ianuarie 2014
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata
felii de cas
oregano
ulei de masline
sare
piper

Pentru sos de rosii:
5 rosii
1 lg ulei de masline
sare
1 lg miere
piper
busuioc proaspat

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii subtiri se sareaza si se lasa sa stea 15 minute. Dupa care se spala si se usuca cu un prosop de hartie.
Le condimentam cu piper si oregano, asezam intre doua felii de vanata o felie de cas si le asezam intr-o tigaie cu ulei de masline la foc potrivit. Se intorc cu grija de cateva ori pana ce vanata e bine patrunsa. Adaugam si sosul de rosii pe care l-am preparat astfel: rosiile se trec prin blender dupa care se pun la fiert intr-o cratita. Adaugam uleiul de masline, sare, miere, piper si se scade la foc mic.
Vinetele se lasa sa se patrunda impreuna cu sosul de rosii, iar la final adaugam busuioc tocat fin. Se serveste atat calde cat si reci.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3128 viz    0 com
2673 viz    0 com
978 viz    0 com
1144 viz    0 com
1121 viz    0 com
1026 viz    0 com
1069 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021506 (s)