News Flash:

Vinete cu smantana la cuptor

4 Februarie 2014
3367 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
4 rosii
1 ardei verde
1 lingura ulei de masline
1 catel de usturoi pisat
1 ceapa mica taiata marunt
1 lingurita de sare
smantana

Mod de preparare:

Se curata vinetele de coaja si se taie cubulete. Se pune ulei intr-o tigaie si se incinge. Se adauga ceapa, ardeiul taiat cubulete si vinetele. Se lasa la foc mic si se amesteca continuu. Se adauga rosiile taiate cubulete si sarea. Se mai lasa la foc mic pret de cateva minute. In acest moment se pot adauga la amestec  diverse condimente busuioc, patrunjel, tarhon sau oregano dupa gust. Se transfera continutul din tigaie intr-un vas de iena si se lasa la cuptor timp de 40 minute. Se serveste calda sau rece cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vinete vinete smantana vinete usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2980 viz    0 com
1316 viz    0 com
1404 viz    0 com
1352 viz    0 com
2526 viz    0 com
1199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024924 (s)