News Flash:

Vinete cu smantana

11 Ianuarie 2012
10532 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Vinete cu smantana
Ingrediente:

½ kg vinete
250 ml smantana
100 g branza telemea
25 g faina
50 g unt

Mod de preparate:

Vinetele se spala, se taie, se sareaza si se oparesc in apa clocotita 15 minute. Dupa aceea se lasa la scurs in strecuratoare, iar apoi se pun intr-un vas termorezistent, uns bine cu unt. Feliile se asaza neinghesuite, apoi se presara jumatate din telemeaua rasa. Faina se freaca cu smantana, adaugata treptat. Compozitia rezultata se pune peste vinete. Restul de branza se presara peste smantana si se adauga bucatele de unt. La final, vasul se da la cuptor pentru 15 minute, ca sa se lege sosul.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete smantana branza telemea faina unt cuptor sosul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2578 viz    0 com
4397 viz    0 com
1867 viz    0 com
10929 viz    0 com
3495 viz    0 com
1590 viz    0 com
1244 viz    0 com
2334 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021484 (s)