News Flash:

Vinete cu smantana

11 Ianuarie 2012
10639 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinete cu smantana
Ingrediente:

½ kg vinete
250 ml smantana
100 g branza telemea
25 g faina
50 g unt

Mod de preparate:

Vinetele se spala, se taie, se sareaza si se oparesc in apa clocotita 15 minute. Dupa aceea se lasa la scurs in strecuratoare, iar apoi se pun intr-un vas termorezistent, uns bine cu unt. Feliile se asaza neinghesuite, apoi se presara jumatate din telemeaua rasa. Faina se freaca cu smantana, adaugata treptat. Compozitia rezultata se pune peste vinete. Restul de branza se presara peste smantana si se adauga bucatele de unt. La final, vasul se da la cuptor pentru 15 minute, ca sa se lege sosul.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete smantana branza telemea faina unt cuptor sosul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2707 viz    0 com
4518 viz    0 com
1932 viz    0 com
11363 viz    0 com
3628 viz    0 com
1685 viz    0 com
1313 viz    0 com
2421 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020358 (s)