News Flash:

Vinete cu piept de pui si ou

24 Octombrie 2013
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
100 gr piept de pui
1 ou
1 ceapa
1 rosie
2 fire patrunjel
1 lingura ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Se feliaza vinetele pe lungime, se presara cu sare si se lasa la scurs cam jumatate de ora. Se marunteste pieptul de pui la robot. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura de ulei. Se adauga pieptul si se lasa pe foc pana ce pieptul incepe sa se albeasca. Se adauga rosia taiata cubulete si se mai lasa putin pe foc. Se adauga patrunjelul tocat si se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa umplutura sa se raceasca. Intre timp se pun vinetele pe gratar si se coc pe ambele parti. Se aseaza pe felia de vinete o gramajoara de umplutura, se ruleaza strans si se prind rulourile cu cate o scobitoare.
Se lasa aproximativ un minut, apoi se scot scobitorile si se pot servi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4637 viz    0 com
1320 viz    0 com
1935 viz    0 com
1692 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015235 (s)