News Flash:

Vinete crocante cu cascaval

13 Ianuarie 2012
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata
cateva felii de sunca pt decor (optional)
2 oua
50 ml lapte
putina faina
pesmet
cascaval ras
 
ulei pt. prajit
piper
sare

Mod de preparare:

Am spalat si feliat vanata (feliutele le-am taiat cam de grosimea unui deget), le-am sarat pe ambele parti si le-am lasat pe o tava tapetata cu servetele ca sa absoarba apa lasata de vinete (aprox 15 min.). Apoi le-am tapotat cu un alt sevetel, pt. a le usca, le-am tavalit prin putina faina, apoi prin aluat de pane (ouale batute cu laptele, sare, piper si faina), iar in final prin pesmet.Dupa aceea le-am prajit in ulei incins pana au devenit aurii. Dupa ce le-am scos din tigaie, le-am asezat din nou pe o tava tapetata cu un servetel, pt. a absorbi uleiul in exces pe feliile de vanata, si le-am presarat repede cu cascaval ras, ca sa se topeasca.
Din cantitatile de mai sus ies doua portii. Vinete crocante cu cascaval pregatite de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


vanata sunca oua lapte faina pesmet cascaval ulei piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019524 (s)