News Flash:

Vinegreta de rodie cu ulei de nuci

9 Ianuarie 2014
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri otet de vin rosu
4 linguri melasa de rodii
1 lingurita sare
2/3 cana ulei de nuci

Mod de preparare:

Melasa se desface intr-un bol cu otetul. Se adauga uleiul si sarea si se amesteca bine. Se serveste vinegreta obtinuta peste salate cu carne sau legume inabusite.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1723 viz    0 com
2363 viz    0 com
2726 viz    0 com
2998 viz    0 com
1474 viz    0 com
4259 viz    0 com
1825 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020325 (s)