News Flash:

Vin fiert nemtesc - Gluhwein

16 Mai 2011
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert nemtesc Gluhwein
Ingrediente: 1/2 cana apa 1/2 cana zahar 2 cuisoare 2 betisoare de scortisoara 1 portocala 1 sticla de vin rosu (750 ml) Mod de preparare: Adauga apa, zaharul, cuisoare, scotisoara, vinul si sucul de la portocala intr-o oala. Incalzeste-l, dar nu-l fierbe. Adauga coaja de portocala si tine-l la foc mic 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz stafide cireasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
2797 viz    0 com
2387 viz    0 com
1847 viz    0 com
1791 viz    0 com
1220 viz    0 com
1139 viz    0 com
1112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019006 (s)