News Flash:

Vin fiert nemtesc

26 Decembrie 2011
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert nemtesc
Ingrediente:

1 sticla de vin rosu (750 ml)
1 portocala
1/2 cana apa
2 cuisoare
2 betisoare de scortisoara
1/2 cana zahar

Mod de preparare:

Se pun intr-o oala, zaharul, apa, scortisoara, cuisoarele, vinul si sucul de la portocala. Se incalzeste, fara a-l fierbe, apoi se pune coaja de portocala si se tine la foc mic 15 minute. Serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin rosu portocala apa cuisoare zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1671 viz    0 com
1773 viz    0 com
3293 viz    0 com
1383 viz    0 com
1347 viz    0 com
1662 viz    0 com
1944 viz    0 com
1307 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021874 (s)