News Flash:

Vin fiert - Cum se prepara

9 Decembrie 2015
2705 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cuisoare
1 lamaie
200 g zahar
2 betisoare scortisoara
1 portocala
1 bucata de nucsoara
1 steluta de anason
1 baton de vanilie
2 sticle de vin rosu

Mod de preparare:

Curata portocala si lamaia si taie cojile in felii mari. Intr-o oala incapatoare adauga coaja de citrice, zeama de portocala si zaharul. Pune oala pe aragaz si cand zaharul s-a topit adauga cuisoarele, scortisoara, nucsoara, anasonul si vanilia, lasa totul sa fiarba timp de un minut, apoi toarna vinul. Lasa totul sa fiarba la foc mic, timp de 5 minute.
Strecoara vinul pentru a indeparta condimentele si serveste-l fierbinte. Poti decora paharul cu felii de portocala si batoane de scortisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin fiert vin iarna vin scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2247 viz    3 com
1457 viz    0 com
2479 viz    1 com
1786 viz    1 com
1520 viz    0 com
6543 viz    0 com
2538 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019807 (s)