News Flash:

Vin fiert cu oua

18 Iulie 2011
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert cu oua
Ingrediente: 1 galbenus 1 filtru de fructe 1 ceasca mare de ceai negru 2 cuisoare cateva picaturi de zeama de lamaie o felie de lamaie cuisoare Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte peste ceaiul negru si se lasa impreuna cu cuisoarele sa stea timp de cinci minute. Galbenusul se bate tare cu 4 cl bautura fierbinte de fructe si cu zeama de lamaie, apoi se mixeaza incet cu ceaiul. Daca e necesar, se incalzeste totul din nou, dar nu se fierbe. Se serveste intr-un pahar termorezistent. Ca decor se poate folosi o felie de lamaie cu cuisoare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenus whisky
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1116 viz    0 com
897 viz    0 com
1015 viz    0 com
1051 viz    0 com
1105 viz    0 com
1175 viz    0 com
1047 viz    0 com
1091 viz    0 com
1088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012049 (s)