News Flash:

Vin fiert cu anason si scortisoara

16 Mai 2011
2741 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert cu anason si scortisoara
Ingrediente: vin rosu (se poate face si cu vin alb)  cu un buchet putin fructat o mandarina taiata bucati o jumatate de mar taiat felii o stea de anason o lingurita de amestec de ienibahar, coriandru si chimen o lingurita de piper boabe 2 batoane de scortisoara Mod de preparare: Se pune vinul si mirodeniile la fiert (optional se poate adauga si o lingura sau doua de zahar) si cand clocoteste se adauga fructele. Se lasa sa dea un clocot si se acopera cu un capac.  Se serveste fierbite, este aromat si bun, iti intra parca in suflet. Noi l-am servit cu o salata de iarna cu cartofi, peste afumat, ceapa rosie si masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz peste afumat terine ceai negru lapte cald coltunasi tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

983 viz    0 com
2801 viz    0 com
2390 viz    0 com
1847 viz    0 com
1793 viz    0 com
1221 viz    0 com
1142 viz    0 com
1113 viz    0 com
1647 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011603 (s)