News Flash:

Vin fiert cu anason si scortisoara

16 Mai 2011
2689 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert cu anason si scortisoara
Ingrediente: vin rosu (se poate face si cu vin alb)  cu un buchet putin fructat o mandarina taiata bucati o jumatate de mar taiat felii o stea de anason o lingurita de amestec de ienibahar, coriandru si chimen o lingurita de piper boabe 2 batoane de scortisoara Mod de preparare: Se pune vinul si mirodeniile la fiert (optional se poate adauga si o lingura sau doua de zahar) si cand clocoteste se adauga fructele. Se lasa sa dea un clocot si se acopera cu un capac.  Se serveste fierbite, este aromat si bun, iti intra parca in suflet. Noi l-am servit cu o salata de iarna cu cartofi, peste afumat, ceapa rosie si masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz peste afumat terine ceai negru lapte cald coltunasi tortilla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

951 viz    0 com
2719 viz    0 com
2313 viz    0 com
1805 viz    0 com
1730 viz    0 com
1181 viz    0 com
1109 viz    0 com
1079 viz    0 com
1623 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018914 (s)