News Flash:

Vin fiert

16 Mai 2011
982 Vizualizari | 0 Comentarii
vin fiert

Ingrediente: 1 sticla de vin rosu demidulce condimente pentru vin fiert (scortisoara, cardamom, ghimbir, coaja de portocala, cuisoare, anason, etc) 1 portocala 3-4 linguri de zahar Mod de preparare: Punem vinul la fiert intr-o oala. Adaugam zaharul si condimentele, apoi amestecam de cateva ori. Lasam pe foc aproximativ 5 minute. Servim cu felii de portocala.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz condimente cireasa stafide ceai negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2799 viz    0 com
2387 viz    0 com
1847 viz    0 com
1792 viz    0 com
1220 viz    0 com
1140 viz    0 com
1113 viz    0 com
1647 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013606 (s)