News Flash:

Vin fiert 4

16 Mai 2011
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert4
Ingrediente: 1 l vin rosu 3-4 linguri zahar 1/2 mar 1/2 portocala cuisoare scortisoara Mod de preparare: Intr-o cratita curata se toarna vinul si se lasa la incalzit, la foc mic. Vinul nu trebuie sa ocupe mai mult de 2/3 din volumul vasului, deoarece la adaugarea zaharului are loc o spumare intensa . Se adauga treptat, metecandu-se continuu zaharul, scortisoara, cuisoarele si celelate mirodenii. Vinul nu se fierbe, deoarece la peste 55 gr C majoritatea esterilor aromati si a alcoolilor se evapora, inclusiv alcoolul rtilic. Dupa intreruperea focului este de preferat ca vinul sa se lase in repaoas timp de 10 min. , vasul fiind acoperit cu un capac, pentru ca bautura sa isi intensifice aroma. Se strecoara si se serveste in cani.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz terine cireasa stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
1443 viz    0 com
1266 viz    0 com
1032 viz    0 com
2962 viz    0 com
2453 viz    0 com
1907 viz    0 com
1826 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019194 (s)