News Flash:

Vin fiert 2

16 Mai 2011
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert2
Ingrediente: 1 l vin 3 linguri miere de albine 5 boabe piper 1 bat scortisoara coaja de portocala sucul de la 1/2 de portocala 4 felii de portocale pentru decor Mod de preparare: Punem totul la fiert intr-un recipient de 2 l, la foc mediu, pana ce incepe sa fiarba si vinul incepe se faca spuma. Lasam sa fiarba in clocot 1 minut, apoi il luam de pe foc si il servim fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz anason piper stafide struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1162 viz    0 com
974 viz    0 com
2747 viz    0 com
2367 viz    0 com
1835 viz    0 com
1780 viz    0 com
1210 viz    0 com
1134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021455 (s)