News Flash:

Vin fiert 2

16 Mai 2011
1461 Vizualizari | 0 Comentarii
Vin fiert2
Ingrediente: 1 l vin 3 linguri miere de albine 5 boabe piper 1 bat scortisoara coaja de portocala sucul de la 1/2 de portocala 4 felii de portocale pentru decor Mod de preparare: Punem totul la fiert intr-un recipient de 2 l, la foc mediu, pana ce incepe sa fiarba si vinul incepe se faca spuma. Lasam sa fiarba in clocot 1 minut, apoi il luam de pe foc si il servim fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz anason piper stafide struguri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1284 viz    0 com
1053 viz    0 com
3007 viz    0 com
2471 viz    0 com
1921 viz    0 com
1835 viz    0 com
1263 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014707 (s)