News Flash:

Versa

11 August 2011
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Versa
Ingrediente: 1 pulpa de puicoasta sarata 1 os alb sarat 1 bucata de gusa sau sunca 1 chorizo (carnat) 1 carnat de sange 1 dovleac 2 morcovi 3 fire de telina 500 gr de fasole pastai (teci) 400 gr borcan de naut fiert 100 gr de orez 4-5 litri apa 3-4 foi de menta 1 cartof mare Mod de preparare: Intr-o oala de 7-8 litri se pun copanul, osul si coasta, morcovul taiat rondele groase, telina taiata in doua si apa. Se lasa la fiert cam o ora, la foc mic. Intre timp se curata pastaile de ate, se taie in bucatele mici si se spala. Carnatii se taie rondele. Nautul se scurge de zeama pe care o are in borcan. -Dovleacul se curata de coaja si se taie in bucati mai groase. La fel si cartoful, care se lasa in apa pentru a nu se face negru. Dupa ce a fiert mancarea, se adauga pastaile si carnatii, se lasa sa mai fiarba 20 de minute, apoi se pun dovleacul, orezul, cartoful. Se mai lasa la fiert inca 15-20 de minute. Firele de menta se taie marunt si se pun in mancare. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmigiano gusa dulceata delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
1214 viz    0 com
2521 viz    0 com
1167 viz    0 com
941 viz    0 com
1355 viz    0 com
1128 viz    0 com
909 viz    0 com
981 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013651 (s)