News Flash:

Verdeturi cu carne de miel

13 Aprilie 2011
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Verdeturi cu carne de miel
Ingrediente: 3 bucati de miel, ulei, 1 ceapa verde, usturoi verde, 1 leg. marar, patrunjel Sosul: piper, 1 ceapa uscata, macris, 100 g faina, bulion, vin, sare Mod de preparare: Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei si se adauga peste carne. Se determina gustul cu sare si piper si se lasa la fiert cca 20 min. Se adauga vinul si se mai fierbe 5 min.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zarzavat sfacla rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1418 viz    0 com
2522 viz    0 com
3367 viz    0 com
5568 viz    0 com
1401 viz    0 com
4622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 26 queries | Mysql time :0.019160 (s)