News Flash:

Varzari

15 Iulie 2011
3296 Vizualizari | 0 Comentarii
Varzari
Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 1 varza alba 400 g kaizer ulei 2 lingurite boia dulce/iute 1 ou 2 cepe 1 legatura marar sare piper Mod de preparare: Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit. Se adauga varza tocata, putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine. Se adauga boiaua, mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca. Se intinde aluatul, se taie in forma de patrate sau dreptunghiuri, se pune cate o lingura de varza pe fiecare bucata de aluat in parte si se pliaza colturile aluatului in forma de plic sau se ruleaza. Se unge cu ou, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie si se da la cuptor, la foc moderat circa 20-30 minute. Se scot din cuptor si se pot servi atat calde, cat si reci. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos marinat marar mirin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1210 viz    0 com
1007 viz    0 com
2218 viz    0 com
1026 viz    0 com
1498 viz    0 com
1727 viz    0 com
1170 viz    0 com
1557 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1796 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019721 (s)