News Flash:

Varzari

15 Iulie 2011
3241 Vizualizari | 0 Comentarii
Varzari
Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 1 varza alba 400 g kaizer ulei 2 lingurite boia dulce/iute 1 ou 2 cepe 1 legatura marar sare piper Mod de preparare: Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit. Se adauga varza tocata, putina apa si se tine pe foc pana cand aceasta se inmoaie bine. Se adauga boiaua, mararul taiat fin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca. Se intinde aluatul, se taie in forma de patrate sau dreptunghiuri, se pune cate o lingura de varza pe fiecare bucata de aluat in parte si se pliaza colturile aluatului in forma de plic sau se ruleaza. Se unge cu ou, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie si se da la cuptor, la foc moderat circa 20-30 minute. Se scot din cuptor si se pot servi atat calde, cat si reci. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos marinat marar mirin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1177 viz    0 com
968 viz    0 com
2139 viz    0 com
991 viz    0 com
1459 viz    0 com
1683 viz    0 com
1132 viz    0 com
1477 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013346 (s)