News Flash:

Varza de Bruxelles - Sfaturi pentru gatit

19 Februarie 2016
1667 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai incercat de multe ori sa gatesti varza de Bruxelles insa nu ti-a iesit precum cea preparata de maestrii bucatari, sau mai mult a avut un gust amar? Ei bine, iata care este secretul prepararii varzei de Bruxelles pe care orice gospodina trebuie sa il cunoasca.
Verifica atent fiecare varza si inlatura cotorul, daca este necesar. Se intampla adesea ca unele verze cumparate din comert sa nu aiba cotorul taiat corespunzator, acesta dand preparatelor un gust amar.

Daca ai cumparat varza proaspata este indicat sa idepartezi primul strat de frunze. Adesea acesta ofilit si nu ofera un gust bun mancarii.

Spala varza bine si las-o sa stea timp de 5-10 minute intr-un bol cu apa rece inainte de a o prepara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

varza bruxelles retete varza sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019729 (s)