News Flash:

Varza de Bruxelles gratinata

4 Mai 2011
2546 Vizualizari | 1 Comentarii
Varza de Bruxelles gratinata
Ingrediente: - 400 g varza de Bruxelles congelata - 2 oua - 200 grame de cascaval ras - 100 grame smantana - o lingura de unt - 2 linguri de amidon sau faina - 100 ml de lapte - pesmet - piper - sare - oregano - putin foietaj - susan Mod de preparare: Punem varza in apa fierbinte sa se opareasca pt cca 10 minute, apoi o lasam la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un ibric punem untul la topit si adaugam amidonul, stingem cu lapte si smantana. Condimentam cu oregano, piper si sare. Cascavalul il radem marunt si il amestecam cu ouale. Intr-un vas de yena uns cu margarina punem verzele si adaugam sosul. Pe deasupra punem cascavalul cu ou amestecat. Presaram pesmetul pe deasupra. Taiem fasii din foietaj si le punem deasupra, presaram susan... Incingem cuptorul la 200 grade si bagam vasul in cuptor, pentru cca 25 minute. Acum lasam sa se raceasca bine. Se serveste rece.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cascaval ras smantana unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1093 viz    0 com
967 viz    0 com
1604 viz    0 com
1003 viz    0 com
1250 viz    0 com
2098 viz    0 com
1018 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019994 (s)