News Flash:

Varza de Bruxelles cu kaiser afumat, alune si portocale - FOTO

12 Ianuarie 2012
2047 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 gr varza de Bruxelles congelata
5 feliute subtiri de kaiser afumat
4 linguri de zeama de portocala
o lingura de alune sarate
o lingura ulei de masline
cateva felii de portocala
sare

Mod de preparare:


Varza am pus-o la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Dupa ce a fiert, am scurs-o si am pus-o intr-o tigaie cu uleiul de masline incins, am lasat-o se se caleasca usor timp de 3 minute, apoi am adaugat kaizerul taiat fasii subtiri pentru a se cali si el. Cand kaiserul a prins usor alta culoare am adaugat zeama de portocala si am lasat sa mai fiarba pana la evaporare. La final am pus alunele .Se serveste fierbinte, cu cateva felii de portocala.
Varza de Bruxelles cu kaiser afumat, alune si portocale din imagini a fost gatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


kaiser afumat alune sarate portocala sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013772 (s)