News Flash:

Varza de Bruxelles cu cimbru si struguri

28 Noiembrie 2013
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura frunze proaspete de cimbru
2 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
450g struguri rosii
680g varza de Bruxelles

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius. Pe o foaie de copt, amesteca varza de Bruxelles (taiate in jumatate) cu strugurii, uleiul de masline, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul. Lasa-le sa se coaca aproximativ 20-25 de minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016609 (s)