News Flash:

Varza de Bruxelles cu blue cheese

28 Aprilie 2011
923 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza de Bruxelles cu blue cheese
Ingrediente: - 500 g varza de Bruxelles - 1 ceapa - 70 ml smantana de frisca - 70 g branza albastra - 1 lingura smantana - parmezan - 200 ml apa - 2 linguri ulei - sare, piper - marar optional Mod de preparare: Mai intai curatam varza (daca e nevoie) si o spalam si o taiem in jumatate (bucatile mai mari). Tocam ceapa marunt si sfarmam branza. Incingem uleiul intr-o craticioara, adaugam ceapa si o prajim pana se inmoaie. Adaugam verzele, le amestecam cu ceapa, le condimentam si le lasam sa se inmoaie si ele 1-2 minute. Adaugam 200 ml apa  si lasam sa fiarba sub capac pentru 6 minute. Dupa cca 6 minute luam capacul jos si lasam sa fiarba inca vreo 5 minute, pana scade lichidul de pe varza. Adaugam frisca lichida, amestecam si lasam sa fiarba inca 4 minute, amestecand continuu. Adaugam apoi branza (eu am pus si putin parmezan), amestecam bine pana se topeste. Adaugam 1 lingura de smantana, marar, sare, piper si amestecam bine. Servim imediat cu friptura (poate fi de orice fel), eu am ales sa o servesc cu pulpe de pui cu usturoi si rozmarin la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti smantana sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7440 viz    0 com
1235 viz    0 com
947 viz    0 com
1140 viz    0 com
2131 viz    0 com
1512 viz    0 com
1174 viz    0 com
2075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015539 (s)