News Flash:

Varza de Bruxelles cu bacon si mere

28 Noiembrie 2013
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 mar mare
1kg varza de Bruxelles
cateva felii de bacon
2 lingurite de otet de vin rosu

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Taie baconul in felii mai mici si aranjeaza-l intr-un singur strat pe o foaie de copt mare. Coace pana cand se rumeneste, aproximativ 10 minute. Taie varza de Bruxelles in jumatate si pune-le peste bacon, tot intr-un singur strat. Condimenteaza cu sare si piper. Coace totul inca 15-20 minute, pana cand se rumeneste.

Intre timp, taie merele in bucati mici.Scoate varza de Bruxelles din cuptor si pune deasupra merele. Mai lasa totul la cuptor 10-15 minute, pana cand aceasta este rumenita, iar merele sunt moi. Scoate totul de la cuptor si amesteca cu otetul de vin rosu.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016191 (s)