News Flash:

Varza cu carne tocata la cuptor

19 Mai 2011
3261 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza cu carne tocata la cuptor
Ingrediente: 1,5 kg varza tocata murata la borcan sau o varza acra 1 morcov ras 1 ceapa 1 ardei kapia sau gras rosu 800-850 g carne tocata de porc 2-3 rosii 20 ml ulei 1 legatura marar patrunjel 4-5 foi de dafin piper cimbru boia curry Mod de preparare: Puneti varza murata in apa sa se desareze, chiar si cu o seara inainte. Daca nu aveti varza murata tocata la borcan, tocati varza acra si amestecati-o cu un morcov ras. Stoarceti varza si puneti-o la calit in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt si ardeiul rosu tocat. Dupa cateva minute adaugati rosiile decojite si feliate, putina apa si lasati la foc mic 15 minute. Puneti totul intr-o tava mai inaltuta, asezati in mijloc toata carnea tocata. Condimentati deasupra cu piper, cimbru, multa boia, curry, foi de dafin etc., dupa gust. Dati tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 35-40 minute, pana se rumeneste frumos. Cu o lingura de lemn rupeti friptura de carne tocata si distribuiti-o bucati printre varza calita. Dati din nou tava la cuptor 15-20 minute. Puneti pe farfurii si decorati cu peperoni, verdeata, felii de rosii si frunze de ceapa verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei kapia carnat trandafir slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1210 viz    0 com
4492 viz    0 com
3729 viz    0 com
5219 viz    0 com
1199 viz    0 com
4260 viz    0 com
6564 viz    0 com
1262 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019551 (s)