News Flash:

Varza cu carne

13 Iunie 2011
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza cu carne1
Ingrediente: 1 kg carne 4 kg varza proaspata 1 kg rosii 200 g costita afumata 200 g smantana 100 ml vin 200 ml ulei 200 ml supa sare piper foi de dafin cimbru Mod de preparare: Carnea se portioneaza, se spala si se fierbe inabusita in 1/2 din cantitatea de ulei cu putina supa sau apa. Spre sfarsitul inabusirii se adauga vinul, stropind bucatile de carne. Varza se curata de cotoare, se spala, se taie in fasii subtiri sub forma de fideluta, apoi se freaca cu sare. Costita se prajeste usor in tigaie, in uleiul ramas, apoi se adauga varza, foi de dafin, cimbru, piper boabe si putina apa pentru inabusire. Se fierbe varza inabusit, in cratita acoperita, cca 30 de minute. Spre sfarsitul inabusirii se adauga rosiile care au fost curatate, spalate si taiate sferturi, apoi carnea cu sosul format. Se amesteca bine componentele si se introduce vasul in cuptor, mentinandu-se inca 40 de minute. Se poate inabusi si pe plita, vasul fiind acoperit cu capac. Se verifica gustul. Se serveste in farfurie portia de carne cu varza deasupra si cu smantana. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne cartofi umpluti mujdei smantana slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2058 viz    0 com
1273 viz    0 com
1041 viz    0 com
1120 viz    0 com
1632 viz    0 com
935 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011794 (s)