News Flash:

Varza cu afumatura

2 Decembrie 2011
1485 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Varza cu afumatura
Ingrediente: 1 kg varza alba 100 g afumatura 400 g piept de pui 5 rosii sau 150 ml suc de rosii 150 ml ulei piper sare Mod de preparare: Varza se taie destul de subtire, iar afumatura felii. Dupa aceea se incalzeste jumatate de ulei intr-o tigaie mai inalte, se prajeste putin afumatura, se adauga carnea si se mai lasa cateva putin la prajit. Apoi se adauga varza, se potriveste de sare si se pune capacul. Se lasa sa fiarba in jur de 20 de minute, la foc mic. Intre timp se preincalzeste cuptorul la 180 C. Rosiile se taie cubulete sau felii subtiri si se pun in tigaie, impreuna cu uleiul, se amesteca si se lasa sa mai fiarba vreo 10 minute. Dupa aceea se pune mancarea obtinuta intr-o forma termorezistenta si se baga timp de 15 minute la cuptor, adica pana cand varza se rumeneste. La final, se potriveste de sare si piper. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mirin nuci pecan rosii ulei piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2232 viz    0 com
1046 viz    0 com
1343 viz    0 com
1702 viz    0 com
4598 viz    0 com
1061 viz    0 com
2540 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018641 (s)