News Flash:

Varza cu afumatura

2 Decembrie 2011
1609 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza cu afumatura
Ingrediente: 1 kg varza alba 100 g afumatura 400 g piept de pui 5 rosii sau 150 ml suc de rosii 150 ml ulei piper sare Mod de preparare: Varza se taie destul de subtire, iar afumatura felii. Dupa aceea se incalzeste jumatate de ulei intr-o tigaie mai inalte, se prajeste putin afumatura, se adauga carnea si se mai lasa cateva putin la prajit. Apoi se adauga varza, se potriveste de sare si se pune capacul. Se lasa sa fiarba in jur de 20 de minute, la foc mic. Intre timp se preincalzeste cuptorul la 180 C. Rosiile se taie cubulete sau felii subtiri si se pun in tigaie, impreuna cu uleiul, se amesteca si se lasa sa mai fiarba vreo 10 minute. Dupa aceea se pune mancarea obtinuta intr-o forma termorezistenta si se baga timp de 15 minute la cuptor, adica pana cand varza se rumeneste. La final, se potriveste de sare si piper. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mirin nuci pecan rosii ulei piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2307 viz    0 com
1101 viz    0 com
1399 viz    0 com
1798 viz    0 com
4776 viz    0 com
1324 viz    0 com
2723 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013081 (s)