News Flash:

Varza calita saseasca

4 August 2011
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza calita saseasca
Ingrediente: 1 varza dulce potrivita 4 mere 100 ml ulei de masline 1 lingura de bulion 150 g smantana 1 legatura patrunjel 1 lingurita maghiran sare piper boia de ardei Mod de preparare: Varza se curata, se spala si se taie fideluta, dupa care se freaca cu sare si se lasa in asteptare cca 30 minute. Ceapa se toaca mare, merele se curata de coaja, se taie betisoare, ambele se pun la calit in ulei. Se stoarce bine de apa varza si se pune peste ceapa, se amesteca, se adauga bulionul dizolvat intr-o cana de apa, se lasa la fiert la foc mic amestecand din cand in cand. Cand varza a fiert (35 - 40 minute), se adauga maghiranul, se asezoneaza preparatul, dupa gust, se mai da un clocot, dupa se inchide focul. Se serveste pe o farfurie adanca, in mijloc se pune 1-2 linguri de smantana, iar pe margini patrunjel tocat. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

clisa bucataria internationala retete vegetariene placinte smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

958 viz    0 com
1906 viz    0 com
1234 viz    0 com
1290 viz    0 com
1227 viz    0 com
1423 viz    0 com
1207 viz    0 com
1173 viz    0 com
1001 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018810 (s)