News Flash:

Varza calita de post - Nici nu conteaza ca nu are carne, la cat de buna e

7 Martie 2018
1322 Vizualizari | 0 Comentarii

Usor de preparat, varza calita de post este foarte buna si poate fi servita cu muraturi.

Ingrediente:

  • 1 varza medie
  • 1-2 cepe
  • 1-2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri sos de tomate
  • ulei
  • boia, dupa gust
  • sare
  • piper

Mod de preparare – Varza calita de post:

Intr-un vas mare, calesti in putin ulei incins, ceapa si ardeii pe care i-ai tocat inainte. Potrivesti de gust cu sare si piper. Adaugi rosiile taiate cubulete. Amesteci 2-3 minute, apoi incorporezi pasta de tomate, boiaua, si mai lasi pe foc 4-5 minute. Adaugi varza tocata treptat si o tii pe foc pana se inmoaie, amestecand din cand in cand si acoperind vasul cu un capac de fiecare data. Servesti imediat.

Citeste si E al doilea condiment din lume ca popularitate - Sanatos, dar pacat ca nu ii stim toate beneficiile. Cum se numeste si in ce mancaruri poate fi pus

Citeste si reteta de Ciuperci cu usturoi, trase la tigaie

In zilele cand tii post, prepara o mancare simpla si delicioasa in acelasi timp, ciuperci cu usturoi, trase la tigaie.

De ce ai nevoie pentru ciuperci cu usturoi:

  • 2 linguri ulei
  • 400 g ciuperci pleurotus
  • 1 catel de usturoi
  • fulgi de ardei iuti, dupa gust
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Cum se prepara ciuperci cu usturoi:

Incingi uleiul in tigaie si calesti ciupercile curatate si tocate. Le condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Amesteci si lasi ciupercile pana cand se inmoaie. Adaugi catelul de usturoi pisat si fulgii de ardei iute. Mai tii pe foc 2-3 minute, apoi dai deoparte si presari patrunjel tocat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022616 (s)