News Flash:

Varza calita cu kaizer

2 Octombrie 2013
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 varza acra mai mare (vreo 2 kg)
300 gr kaizer
500 ml suc de rosii
cimbru uscat
piper boabe
foi de dafin
sare daca mai este cazul

Mod de preparare:

Desfacem varza frunza cu frunza si o punem un apa rece circa 30 de minute.Scurgem de zeama si tocam varza marunt, fideluta. Kaiserul se taie in felii mai maricele. Intr-un vas (al meu a fost de lut), punem un rand de varza, piper, cimbru, foi de dafin si jumatate din cantitatea de kaiser. Punem restul de varza, kaiser si sucul de rosii. Deasupra punem restul de afumatura. Dam la cuptor circa 1 ora si jumatate, pana cand varza este patrunsa bine, iar afumatura capata un aspect crocant. Servim varza calda cu mamaliguta sau paine, dupa preferinta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza calita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013813 (s)