News Flash:

Varza acra calita

28 Aprilie 2011
4360 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza acra calita
Ingrediente: - 2 verze acre - 400g costita - 1 ceapa mare - 100ml ulei - 2-3 foi de dafin - piper Mod de preparare: Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata, se toaca fideluta si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca marunt, costita se taie fasii, se pun in ulei si se calesc 4-5 minute. Se adauga varza si se pune apa pana aproape sa acopere varza. Se pune piper, 2-3 foi dafin si se lasa la fiert 30-40 minute amestecand din cand in cand. Cand apa aproape a scazut se scot frunzele de dafin si se introduce in cuptorul preancalzitla 200 grade C pentru circa o ora. Cand s-a rumenit frumos si se vede uleiul este gata. Se serveste cu mamaliga si ardei iute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gulas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013333 (s)