News Flash:

Varza a la Cluj este un fel traditional specific zonei Ardealului, pe care orice gospodina trebuie sa-l invete sa-l faca. Este delicios si se face foarte repede

27 Noiembrie 2018
1076 Vizualizari | 0 Comentarii

INGREDIENTE: 500 g carne tocata, amestec de vita si porc, 150 g orez, 100 ml bulion de rosii, 100 g smantana, 2 cepe, ulei, sare, piper, 750 g varza murata taiata marunt.
MOD DE PREPARARE: Orezul se fierbe in apa cu putina sare. Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga carnea si se condimenteaza cu sare si piper.

Toate compoziitile de mai sus se asaza intr-o tava de cuptor dupa cum urmeaza: un strat de varza tocata, un strat de orez fiert, un strat de carne, inca un strat de orez si apoi inca unul de varza. Deasupra se toarna bulionul si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se scoate, se toarna smantana, apoi varza a la Cluj se mai da la cuptor pentru 10 minute.unica

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza cluj retete varza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018143 (s)