News Flash:

Varianta romaneasca de cartofi frantuzesti

4 Decembrie 2013
2475 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g de cartofi
branza rasa (telemea)
cascaval)
4 oua fierte
3 oua proaspete
300 g de smantana
50 g de unt
putin pesmet
sare
piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, iar ouale tari. Se curata toate. O cratita sau o tava se unge cu unt si se presara cu putin pesmet. Se pun pe rand cartofii felii, se presara branza rasa, oua felii. Se repeta pana se termina. Deasupra sa fie cartofi peste care se pune putina branza. Din ouale proaspete(batute bine) si din smantana se face un sos. Se adauga sare si piper. toarna sosul peste compozitie si se pune la cuptor pana se rumeneste deasupra. Se serveste cu castraveti acri sau cu salata verde.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi frantuzesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022058 (s)