News Flash:

Vanzatorii de fructe nu-ti vor spune niciodata aceste secrete!

11 Iulie 2016
2791 Vizualizari | 0 Comentarii
De fructe si legume ai nevoie aproape zilnic, daca nu chiar zilnic. Te duci de fiecare data la magazin sau la piata, cumperi ce crezi ca arata mai bine, dar apoi ai neplacuta surpriza sa constati ca se strica?

Testeaza urmatoarele 5 trucuri. Tine minte: nu e in interesul comerciantilor sa le afli!
1. Piersicile trebuie puse cu partea cu codita in jos. Astfel se vor coace mai repede. Depoziteaza-la la temperatura camerei. Totodata, tine minte ca partea aceea contine mai mult zahar.

2. Stii sigur ca pepenele rosu e copt daca are o pata mai mare, galben aprins. Daca pata e usor verzuie sau albicioasa inseamna ca pepenele a fost recoltat inainte de a se coace.

3. Busuiocul nu trebuie tinut in frigider. De ce? Intrucat e o planta sensibila la temperaturile mici Daca e tinuta sub 20 de grade, sigur nu mai e buna pentru consum. Ideal e sa pui busuiocul intr-un loc racoros din casa, intr-un pahar cu apa (paharul nu trebuie sa fie plin) acoperit cu o punga (nu sigila punga, pentru ca planta are nevoie sa respire).

4. Castravetii nu se tin in frigider. Dimpotriva, depoziteaza-i la temperatura camerei. Daca ii pui in frigider, conform specialistilor, dupa vreo 3 zile de expunere la temperatura scazute, isi vor pierde din savoare.

5. Porumbul dulce se cumpara dimineata. De ce? Pentru ca atunci e mai dulce. In cazul in care nu-l fierbi pe tot, depoziteaza-l in frigider. Temperatura scazuta va incetini "respiratia" lui (zaharul se va transforma mai greu in amidon), astfel ca va fi bun de consum o perioada mai indelungata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pepene rosu harbuz pata castraveti frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 25 queries | Mysql time :0.018530 (s)