News Flash:

Vai, ce bine ca mi-am adus aminte de reteta ta. Intotdeauna am succes cu ea - USOARA si GUSTOASA - Rosii umplute cu crema de branza

16 Martie 2017
8693 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri branza de vaci mai grasa
2 linguri smantana
5 felii sunca de Praga
1 lingurita marar verde
putina sare

Mod de preparare:

Punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o crema fina. Daca este cazul puteti sa mai adaugati smantana.
Amestec pasta (crema) de branza
Rosiile le taiem un capacel si le scobim, apoi le lasam sa se scurga pe un servet de hartie cu fata in jos.
Le umplem cu spritul si le ornam cu o frunzulita de patrunjel verde.
Umplere rosii cu pasta sau crema de branza.

Sfat:
Puteti inlocui smantana cu maioneza. In acest caz puneti jumatate din cantitate.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1926 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021430 (s)