News Flash:

Vafe cu fulgi de ovaz

28 Octombrie 2011
4029 Vizualizari | 0 Comentarii
Vafe cu fulgi de ovaz
Ingrediente: ½ cana fulgi de ovaz 1 ½ cana faina 2 lingurite praf de copt 3 linguri zahar 2 oua ¾ cana lapte ¾ cana lapte batut ¼ cana ulei de rapita 1 lingurita esenta de vanilie ½ lingurite sare Mod de preparare: Faina, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca intr-un bol. Fulgii de ovaz se amesteca cu laptele batut si se lasa 5 minute. Se adauga apoi ouale, uleiul, laptele si esenta de vanilie. Se incorporeaza apoi ingredientele uscate. Din compozitia obtinuta se coc vafe in aparatul special uns cu putin ulei de rapita. Acestea se servesc cu sirop de artar la micul dejun. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene sampanie piccolo oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3001 viz    0 com
2901 viz    0 com
2226 viz    0 com
2035 viz    0 com
3570 viz    0 com
1768 viz    0 com
2117 viz    0 com
2557 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015903 (s)