News Flash:

Vafe cu fulgi de ovaz

28 Octombrie 2011
4476 Vizualizari | 0 Comentarii
Vafe cu fulgi de ovaz
Ingrediente: ½ cana fulgi de ovaz 1 ½ cana faina 2 lingurite praf de copt 3 linguri zahar 2 oua ¾ cana lapte ¾ cana lapte batut ¼ cana ulei de rapita 1 lingurita esenta de vanilie ½ lingurite sare Mod de preparare: Faina, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca intr-un bol. Fulgii de ovaz se amesteca cu laptele batut si se lasa 5 minute. Se adauga apoi ouale, uleiul, laptele si esenta de vanilie. Se incorporeaza apoi ingredientele uscate. Din compozitia obtinuta se coc vafe in aparatul special uns cu putin ulei de rapita. Acestea se servesc cu sirop de artar la micul dejun. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene sampanie piccolo oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3113 viz    0 com
2984 viz    0 com
2440 viz    0 com
2105 viz    0 com
3696 viz    0 com
1927 viz    0 com
2291 viz    0 com
2645 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019434 (s)