News Flash:

Vafe cu fulgi de ovaz

28 Octombrie 2011
4235 Vizualizari | 0 Comentarii
Vafe cu fulgi de ovaz
Ingrediente: ½ cana fulgi de ovaz 1 ½ cana faina 2 lingurite praf de copt 3 linguri zahar 2 oua ¾ cana lapte ¾ cana lapte batut ¼ cana ulei de rapita 1 lingurita esenta de vanilie ½ lingurite sare Mod de preparare: Faina, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca intr-un bol. Fulgii de ovaz se amesteca cu laptele batut si se lasa 5 minute. Se adauga apoi ouale, uleiul, laptele si esenta de vanilie. Se incorporeaza apoi ingredientele uscate. Din compozitia obtinuta se coc vafe in aparatul special uns cu putin ulei de rapita. Acestea se servesc cu sirop de artar la micul dejun. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene sampanie piccolo oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3049 viz    0 com
2937 viz    0 com
2346 viz    0 com
2072 viz    0 com
3641 viz    0 com
1845 viz    0 com
2192 viz    0 com
2598 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019109 (s)