Ingrediente:200 g
usturoi150 ml
otet de vin alb50 ml
vin alb1 lingurita rasa
sare grunjoasa1 lingurita rasa zahar
1 lingurita rasa
oreganoMod de preparare:Usturoiul desfacut in catei, l-am pus in apa clocotita pentru cateva secunde. Apoi l-am scos si l-am pus intr-un vas cu apa rece. Prin aceasta metoda usturoiul se curata foarte usor.
Intr-o alta craticioara am pus otetul, vinul, sarea, zaharul si oregano, si le-am pus la fiert. Dupa cateva clocote am dat vasul de pe foc si am adaugat usturoiul curatat, amestecand cca 1 minut. Am scos usturoiul si l-am pus in
borcan, apoi am adaugat zeama peste, lasand 1 cm pana sus.
Borcanul le-am sigilat si l-am pus
apa clocotita pentru 10 minute.
L-am lasat in cuptorul cald pana a doua zi, cand l-am depozitat in camara.
sursa:
sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)