News Flash:

Usturoi murat

26 Iunie 2017
234 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g usturoi
150 ml otet de vin alb
50 ml vin alb
1 lingurita rasa sare grunjoasa
1 lingurita rasa zahar
1 lingurita rasa oregano

Mod de preparare:

Usturoiul desfacut in catei, l-am pus in apa clocotita pentru cateva secunde. Apoi l-am scos si l-am pus intr-un vas cu apa rece. Prin aceasta metoda usturoiul se curata foarte usor.

Intr-o alta craticioara am pus otetul, vinul, sarea, zaharul si oregano, si le-am pus la fiert. Dupa cateva clocote am dat vasul de pe foc si am adaugat usturoiul curatat, amestecand cca 1 minut. Am scos usturoiul si l-am pus in borcan, apoi am adaugat zeama peste, lasand 1 cm pana sus.

Borcanul le-am sigilat si l-am pus apa clocotita pentru 10 minute.
L-am lasat in cuptorul cald pana a doua zi, cand l-am depozitat in camara.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi vin alb sare grunjoasa oregano borcan apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018184 (s)