News Flash:

Urzici cu usturoi si lapte

28 Aprilie 2011
2005 Vizualizari | 0 Comentarii
Urzici cu usturoi si lapte
Ingrediente: - 1 plasa de urzici (500 g) - 500 ml lapte - 3 linguri faina - 2 linguri ulei - 2 bucati usturoi (se poate si mai mult) - sare dupa gust Mod de preparare: Urzicile se oparesc (eu le-am fiert vreo 5 minute). Se pun intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi dupa ce s-au racit se toaca marunt. Din ulei, faina, lapte se face un sos bechamell, in care se pun urzicile, usturoiul zdrobit si sarea dupa gust. Se fierbe 5 minute amestecand in continuu sa nu se prinda. Se serveste cu ochiuri, snitele, chiftele, etc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

briose alimentatie sanatoasa usturoi lapte
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1998 viz    0 com
6816 viz    0 com
2846 viz    0 com
2141 viz    0 com
2131 viz    0 com
3114 viz    0 com
1310 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1944 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020727 (s)