News Flash:

"Unt" vegetal

6 Iunie 2013
2893 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ulei extravirgin de masline - 100 ml
patrunjel - 1 lingura
busuioc - 1 lingura
rosmarin - 1 lingura
cimbru - 1 lingura
peperoncini - 1/2 lingurita
ardei iute - 1 lingurita
sare de Himalaya - 1/2 lingurita

Mod de preparare:

Uleiul se sareaza dupa gust. Ierburile si condimentele se taie/maruntesc la marimea dorita. Se aseaza apoi in tavita speciala pentru cuburi de gheata, sau in mini boluri, peste care se adauga uleiul. Eu am ales ca fiecare cub sa aiba o aroma diferita, folosind un singur ingredient din lista. Se pastreaza la congelator.
Chiar daca nu a iesit la fel de cremos ca si untul, este totusi o forma foarte agreabila de a consuma uleiurile.

"Unt" vegetal recomandat de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc peperoncini ardei iute congelator unt vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1831 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030290 (s)