News Flash:

Unt cu aroma de portocale

19 Decembrie 2013
938 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450g unt nesarat, lasat sa stea la temperatura camerei
zeama de la 1 lamaie
3 lingurite marmelada de portocale
3 lingurite miere

Mod de preparare:

Combina toate ingredientele intr-un bol si amesteca-le cu o spatula. Untul trebuie sa fie moale, astfel incat ingredientele sa se incorporeze usor. Apoi, cu ajutorul spatulei, umple borcanasele. Tine-le la frigider.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1829 viz    0 com
1122 viz    0 com
1446 viz    0 com
6235 viz    1 com
1653 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023188 (s)