News Flash:

Unguroaicele se pricep cel mai bine cand e vorba de aceasta prajitura - Desert regal cu branza si ciocolata

30 Septembrie 2016
17560 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

10 gr praf de copt
200 gr faina
200 gr lapte condensat
150 gr zahar
100 gr unt
50 gr ciocolata neagra
2 oua
500 gr branza de vaci
2 pliculete zahar vanilinat
4-5 linguri smantana mai grasa

Mod de preparare:

1. Amesteca faina cu praful de copt, untul si cu 100 gr de unt. Foloseste o presa de piure ca sa le amesteci cat mai bine.
2. Separat amesteca zaharul ramas cu zaharul vanilinat, ouale si branza de vaci. Omogenizeaza foarte bine.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
4. Imparte mixul cu faina in 3 parti, iar pe cel cu branza in 2 parti.
5. Pune un strat din mixul cu faina, o parte din cel cu branza, apoi iar din cel cu faina, iar din cel cu branza si acopera cu restul.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 50-60 de minute.
7. Intre timp amesteca smantana cu laptele condensat.
8. Topeste ciocolata la bain-marie.
9. Scoate prajitura, acoper-o cu sosul de smantana, apoi decoreaz-o cu ciocolata topita. Fa-i un modl mai frumos cu ajutorul unei scobitori.
10. La final tine prajitura 2-3 la temperatura camerei, apoi bag-o in frigider, ca sa se intareasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura branza prajitura ungureasca tarta branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1920 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025168 (s)