News Flash:

Unde si cum se bea un coniac de calitate

4 Septembrie 2012
1683 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrece-ti cina in familie, cu prietenii si chiar cu partenerii de afaceri, intr-un restaurant aparte. Business24 iti recomanda o locatie inedita, creata special pentru gusturile tale si dotata cu propriul "brandy room", pentru cunoscatori.

Ce este "brandy room"? O camera confortabila, cu fotolii din piele si mese din lemn de esenta tare, unde te poti retrage pentru discutii.

In aceasta "brandy room", amenajata dupa stilul bibliotecilor britanice, vei gasi o selectie de peste 200 de tipuri de trabucuri si sortimente de coniac rar, precum Louis XIII. Aceasta camera este doar unul dintre elementele distinctive ale Restaurantului Collage din Bucuresti.

Crama de la subsol, terasa incapatoare si, cel mai important, un bucatar indragostit de munca sa, sunt celelalte aspecte care fac din Collage unul dintre cele mai cautate restaurante de oamenii de afaceri si nu numai.

Un chef de renume

Roberto dal Seno, cheful italian care a lucrat la restaurante premiate cu stele Michelin, este cel care pregateste meniul de la Collage in asa fel incat sa corespunda celor mai pretentioase gusturi.
Cheful gateste cu placere orice, de la sushi, pe care prefera sa il faca in stilul propriu, pana la clasicii hamburgeri americani, pe care ii prepara din carne de vita argentiniana. Roberto dal Seno este un maestru al bucatariei moleculare si transforma, la propriu, cartofii in jeleu, carnea in spuma sau legumele in sirop.

Specialitatea sa, fois gras brulee, se incadreaza in specificul restaurantului, fusion-gourmet. La Collage te mai poti rasfata cu cotlete de porc grill servit cu chutney de mere, cu muschi de vita glazurat cu sos si spuma de cartofi sau cu somon cu caponata si reductie de otet.

Managerul Collage iti recomanda si platourile care contin portii mici din fiecare tip sortiment de aperitive, pentru ca "asa le aratam clientilor ca tot ce avem este bun", spune Ciprian Calin, managerul locatiei. Nici nu s-ar putea altfel, pentru ca pestele proaspat este adus de la Bursa de Peste, iar carnea de vita este importata din Argentinta.

Calitatea preparatelor nu inseamna neaparat si un pret mare. "In general, clientii platesc, in medie, in jur de 150 de lei", spune managerul locatiei. Platoul sushi combo costa 45 de lei, salatele variaza intre 32 si 42 de lei, pastele intre 36 si 38 de lei, iar preparatele pe baza de peste costa intre 67 si 89 de lei.

Desertul are un pret fix, respectiv 32 de lei si ai de ales, printre alte feluri delicioase, intre placinta gratinata de lamaie, creme brulee sau mille-feuille de casa cu sos de vanilie.

Daca ai prefera, dupa masa, un pahar de vin, atunci trebuie sa vizitezi si crama de la Collage, pentru ca peretii sunt acoperiti, la propriu, de rafturi in care sortimente de vin atent selectate te imbie sa le savurezi.

Pe de alta parte, terasa cu fotolii si canapele confortabile este un spatiu mai larg unde ai putea bea un cocktail facut doar din piure de fructe si sucuri naturale.
Indiferent de alegerea ta, la Collage te vei simti cu siguranta bine, pentru ca mancarea delicioasa, bauturile savuroase si atmosfera relaxanta sunt un mix care nu da niciodata gres.

sursa: business24
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


brandy room sushi hamburgeri americani sushi comb creme brulee mille
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1935 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027725 (s)