News Flash:

Unde gresesti cand faci placinta de mere! Trucuri pentru un desert perfect

21 Octombrie 2016
1583 Vizualizari | 0 Comentarii
Te tot intrebi de ce placinta cu mere nu-ti iese asa de buna? Uite unde gresesti:

1. Folosesti mere de tot felul.
Ca sa aiba gust bun, cumpara un singur soi.

2. Pui merele in placinta cu tot cu coaja.
Ideal ar fi sa le cureti. Astfel, prajitura va fi mai fina.

3. Scoti prea devreme placinta din cuptor.
Doar pentru ca placinta e rumena, nu inseamna ca si umplutura s-a copt in totalitate. Cel mai bine e sa verifici, apasand pe aluat, in dreptul merelor, cu lama unui cutit. In cazul in care e tare, iar crusta deja e rumena, acopera cu folie de aluminiue placinta si intoarce-o in cuptor. Astfel, crusta nu se va arde, iar merele vor continua sa se coaca.

4. Pui prea mult zahar.
Daca deja merele sunt dulci, ai putea injumatati cantitatea de zahar.

5. Nu acoperi prajitura cu topping.
Pentru aroma, pregateste un topping de zahar ars cu nuca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinta mere tarta mere prajitura mere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019942 (s)