News Flash:

Unagi Kabayaki Sauce - Anghila cu sos Kabayaki

19 Aprilie 2011
3579 Vizualizari | 0 Comentarii
Unagi Kabayaki Sauce Anghila cu sos Kabayaki
Ingrediente: 2 bucati file anghila, 1 lingura zahar brun, 2 linguri sake, 3 linguri sos de soia, 4 linguri mirin. Mod de preparare: Punem pe foc mediu intr o craticioara: zaharul, mirinul, sosul de soia, sake si lasam sa scada putin. Luam bucatile de file si le punem in sos. Cu o lingura punem sos peste fileuri pina capata o culoare maronie glazurata. Avem grija sa intoarcem si pe cealalta parte. Servim unagi kabayaki peste orezul fiert la abur.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

leurda tarhon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1064 viz    0 com
1157 viz    0 com
1248 viz    0 com
1107 viz    0 com
2258 viz    0 com
2316 viz    0 com
1243 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1003 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013291 (s)