News Flash:

Un truc util pentru gospodine: cum inmuiem orezul, pentru ca pilaful sa ne iasa perfect!

23 Septembrie 2016
2714 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cand vrei sa-ti prepari o portie de pilaf, cum procedezi? Il clatesti sau il pui la inmuiat putin?
In randurile de mai jos vei gasi exact pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa-ti iasa pilaful cat mai bun.

1. Pune orezul la inmuiat. Temperatura optima a apei trebuie sa fie de 60 de grade. De ce nu mai mare? Pentru ca, in caz contrar, orezul se va transforma intr-un terci lipicios. De de ce in apa calda? Pentru ca astfel se elimina amidonul, iar orezul nu mai e lipicios si nici rasfiert.

2. Daca pui orezul la inmuiat in apa rece, lasa-l mai mult timp.

3. Inmoaie orezul de doua ori in apa fierbinte si va avea gust si mai bun. Dupa ce s-a racit prima apa, scurge-o si toarna peste el al doilea ibric de apa fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pilaf orez pilaf pilaf delicios orez lipicios
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2034 (s) | 37 queries | Mysql time :0.033001 (s)