News Flash:

Un rasfat pe care ti-l permiti chiar si azi - Briose de post - Cum sa le prepari in DOAR 40 de minute

1 Martie 2017
1804 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

380 gr faina
200 gr zahar alb
110 gr zahar brun
2 lingurite scortisoara
1 plic praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita nucsoara
1/2 lingurita sare
2 cani piure de banane
200 ml ulei de rapita
200 ml lapte de cocos

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Unge formele de briose cu ulei sau adauga hartii speciale in acestea.
Intr-un bol incapator adauga faina, zaharul alb, zaharul brun, scortisoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, nucsoara si sarea si amesteca bine.

Intr-un alt bol adauga piureul de banane si incorporeaza treptat laptele de cocos si uleiul de rapita. Adauga amestecul obtinut peste cel de faina si amesteca totul cu ajutorul unei spatule, pana cand se combina.

Adauga aluatul obtinut in forme, umpland doar 3/4 din acestea, pentru a avea loc sa creasca.
Coace briosele in cuptorul incins timp de 30-35 de minute, sau pana cand sunt gata!
Serveste briosele cu banane la cafea sau alaturi de o cana de ceai.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

briose banane retete briose briose post
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021400 (s)