News Flash:

Un preparat tiganesc gustos - Tocana din organe de porc cu mamaliguta

25 Octombrie 2017
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg organe de porc (ficat, plamani, inima, rinichi)
400 g limba de porc
250 g ceafa de porc
250 g muschiulet de porc
1 kg ceapa
500 g ardei capia
300 g malai,
250 ml ulei
2-3 foi de dafin
cimbru
400 g bulion Sultan
200 g orez cu bob mare
marar
patrunjel

Mod de preparare:

Se pun la fiert in apa cu sare, foi de dafin boabe de piper si crengute de cimbru, organele de porc si limba.
Ceafa si muschiuletul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei.
Se toaca ceapa tot marunt si se adauga peste carnea prajita.
Se amesteca bine si se lasa sa se patrunda.
Cand organelle sunt fierte, se scurg si se toaca in cuburi cat de mici, apoi se adauga in vasul cu carne si ceapa.
Se completeaza cu zeama in care au fiert, cat sa fie acoperite si se lasa sa fiarba pana cand toate sunt patrunse bine.
Se adauga orezul, iar cand acesta este fiert, se adauga bulionul si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute, timp in care se mai potriveste gustul cu condiment si sare.
La final se adauga marar si patrunjel, tocate marunt.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei capia bulion sultan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014215 (s)