News Flash:

Un gustos pui in crusta crocanta de nuci

8 Februarie 2012
2190 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui in crusta crocanta de nuci
Ingrediente:

 2 buc. piept de pui curatate de zgarci si grasime
  3 linguri lapte
 2 albusuri
 50 grame faina
 3-400 grame nuci maruntite

Mod de preparare:

Bate puiul bine si uniform cu un ciocan de snitele. Pregateste 2 farfurii – una cu faina si una cu nuci macinate – si un castron cu albusurile batute cu lapte. Albusurile batute cu lapte vor tine pieptul de pui fraged si suculent.

Trece pieptul de pui prin faina, scutura-l de ce-i in exces, apoi prin albusuri si intr-un final prin nuca presand bine sa se lipeasca bucatelele de el.

Pune pieptul de pui pe o tava tapetata cu hartie de copt si pune-l la cuptor aproximativ 20 minute sau pana nuca incepe sa se rumeneasca. În functie de cuptor, s-ar putea sa trebuiasca sa intorci puiul pentru a se face uniform. Se poate servi  cu salata verde, salata de legume sau un sosulet cu usturoi sau branza nobila.

sursa reteta si fotografie: Pui in crusta crocanta de nuci
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte albusuri faina nuci
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019558 (s)